Terrasana Konjac spaghetti (250 gram)
Biologische konjakpasta: geurloze, glutenvrije spaghetti uit de konjakwortel met slechts 1,2 g koolhydraten en 10 kcal per 100 g, klaar in 2 min.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Terrasana Konjac spaghetti
Zin in pasta, maar wil je low-carb, glutenvrij of caloriearm blijven eten? Ontdek onze biologische konjaknoedels in spaghetti-vorm: bijna geen koolhydraten (1,2 g per 100 g), slechts 10 kcal per 100 g en volledig vet- en glutenvrij.
Wat is konjac?
Konjak (ook wel konjac) is een knol uit Azië, rijk aan de oplosbare vezel glucomannan, die in contact met water opzwelt. Zo voeg je eenvoudig volume en vezels toe aan je maaltijd, zonder de gebruikelijke koolhydraat- of calorielast van pasta.
Zo gebruik je het
-
Giet de Terrasana Konjac spaghetti af in een fijne vergiet.
-
Verwarm ze kort (0–2 min) mee in je pastasaus, roerbakgerecht of soep.
-
Of voeg na het uitlekken koud toe aan een salade voor extra bite en vezels.
Eigenschappen
-
Vegan
-
Glutenvrij & gistvrij
-
Zonder toegevoegd suiker of zout
-
Allergeenvrij
Goed om te weten:
-
Favoriet bij keto- en low-carb diëten
-
Ultra-low-carb: 1,2 g koolhydraten per 100 g
-
Slechts 10 kcal per 100 g
-
Klaar zonder op te warmen: 0–2 min bereiding
-
Geurloos & helder van kleur
water, konjakmeel*, zuurteregelaar: citroenzuur*.
*=van biologische landbouw.