Terrasana Milde tamari minder zout (250 ml)
Traditioneel 9 maanden gefermenteerde, glutenvrije tamari-sojasaus die sushi, wokgerechten en marinades in één scheut een volle umamismaak geeft.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Terrasana Milde tamari minder zout (250 ml)
Deze tamari-stijl sojasaus fermenteert negen maanden in Japan op basis van sojabonen, koji, een beetje shochu en zeezout. Die lange rijping zorgt voor een volle, ronde smaak waarin zoet, zout, zuur, bitter en umami mooi samenkomen. Ideaal voor sushi, wokgerechten en alles daartussenin.
• Vegan
• Glutenvrij en gistvrij
• Zonder toegevoegd suiker
Gebruik
Schenk een scheut in een schaaltje als dipsaus voor sushi of sashimi. Voeg naar smaak toe aan noedels, rijst, roerbakschotels of soepen. Combineert ook goed met mirin of sesamolie in een snelle marinade voor tofu, tempeh of gegrilde groenten.
Bewaren
Ongeopend buiten de koelkast. Na opening koel bewaren.
water, SOJAbonen*, zeezout, alcohol*, koji-ferment.
*van biologische landbouw.