Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
Klantenservice
+31(0)85-7731163
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Terrasana Milde tamari minder zout (250 ml)

Terrasana Milde tamari minder zout (250 ml)

4,49
Bewaren
Op voorraad

Traditioneel 9 maanden gefermenteerde, glutenvrije tamari-sojasaus die sushi, wokgerechten en marinades in één scheut een volle umamismaak geeft.

Daarom. De Notenshop.
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
  • Onze klanten beoordelen ons met een
    94% van 100
    9.4 / 10
    Toon alle reviews
    !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
  • Dagverse producten
  • Altijd de hoogste kwaliteit voor de beste prijs
  • Direct sparen voor gratis producten
Omschrijving

Terrasana Milde tamari minder zout (250 ml)

Deze tamari-stijl sojasaus fermenteert negen maanden in Japan op basis van sojabonen, koji, een beetje shochu en zeezout. Die lange rijping zorgt voor een volle, ronde smaak waarin zoet, zout, zuur, bitter en umami mooi samenkomen. Ideaal voor sushi, wokgerechten en alles daartussenin.

• Vegan
• Glutenvrij en gistvrij
• Zonder toegevoegd suiker

Gebruik

Schenk een scheut in een schaaltje als dipsaus voor sushi of sashimi. Voeg naar smaak toe aan noedels, rijst, roerbakschotels of soepen. Combineert ook goed met mirin of sesamolie in een snelle marinade voor tofu, tempeh of gegrilde groenten.

Bewaren

Ongeopend buiten de koelkast. Na opening koel bewaren.

 

Voedingswaardes
Energie in kJ
199
Energie in KCal
47
Vetten
0,1 g/100g
- Verzadigd
0 g/100g
Eiwitten
7,1 g/100g
Voedingsvezels
0,4 g/100g
Koolhydraten
4,2 g/100g
- Suikers
4,2 g/100g
Zout
11,1 g/100g
Extra informatie
SKU
6000651
Merk
De Notenshop
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Ingrediënten

water, SOJAbonen*, zeezout, alcohol*, koji-ferment.

*van biologische landbouw.