Smaakt Volkoren Rijstmeel Bio (400 gram)
Smaakt Volkoren Rijstmeel Bio (400 gram)
De volkoren rijstmeel van Smaakt is 100% biologisch en een uitstekende vervanger van tarwemeel.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Biologisch volkoren rijstmeel van Smaakt
De biologische rijstmeel van Smaakt is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt en vrij van extra toevoegingen. Rijstmeel is gemalen, ongekookte rijst. Het geeft een lekker krokant resultaat aan je gerechten. Perfect te gebruiken voor het bakken van koekjes, crackers en voeg het eventueel toe in pannenkoekenbeslag.
Rijstmeel is van nature glutenvrij en is rijk aan vitaminen en mineralen. Deze volkoren rijstmeel is daarnaast ook extra voedzaam en rijk aan vezels.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1474
Energie in KCal
348
Vetten
2,8 g/100g
- Verzadigd
0,6 g/100g
Eiwitten
6,2 g/100g
Voedingsvezels
3,6 g/100g
Koolhydraten
73 g/100g
- Suikers
0,30 g/100g
Zout
0.01 g/100g
Extra informatie
SKU
110976
Merk
Smaakt
Inhoud
400 gram
Allergenen
Kan sporen bevatten van gluten, pinda's, noten, sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
Zilvervliesrijstmeel* (*=biologisch).
Kenmerken
Volkoren
Klantbeoordelingen
4.75 / 5
Gemiddelde uit 11 reviews
- Good low GI and gluten free productI use this flour for pancakes. It contains no gluten and the fiber doesn't make blood sugars spike.
- CakeKan je heel lekkere cake met maken die een stevige structuur heeft. Aanrader!
- KwaliteitGebruik deze voor zowel koekjes als broodjes en kwaliteit is zeer goed.
- Neutrale smaakDit rijstmeel heeft een neutrale smaak en is daardoor ideaal om mee te bakken.
- Top!Heel erg tevreden van. Leuk om te experimenteren met andere soorten meel.