
Matcha poeder (bio)
Heerlijke Chinese matcha poeder. Afkomstig van de biologische teelt. Dit betekent dat onze matcha poeder 100% vrij is van kunstmatige bestreidings- en hulpmiddelen. Verpakt in een handige hersluitbare pot van 100 gram.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- 100% tevredenheidsgarantie De beste kwaliteit en service met
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Matcha poeder (bio)
Matcha is een groene thee, wat van origine afkomstig is uit China. De thee is afkomstig van de bladeren van de Camellia sinensis. In de laatste weken voor de oogst worden de planten met zeilen en matten in de schaduw gezet. Het in de schaduw zetten van de plantjes zorgt ervoor dat de blaadjes een prachtige groene tint krijgen en de concentratie van aminozuren neemt toe.
Tijdens het oogsten van de groene thee, worden alleen de fijnste theebladeren geselecteerd. Van deze selectie worden vervolgens de steeltjes en nerven verwijderd. De volgende stap is het stomen, drogen van de blaadjes. Wanneer dit gedaan is, worden de blaadjes in een traditionele stenen vijzel verpulverd. Het eindresultaat een prachtig groen poeder.
Matcha poeder gebruiken
Matcha is al een aantal jaren enorm populair. Dit groene poedertje is niet alleen geschikt om te verwerken in thee, smoothies en sapjes. Matcha kan ook verwerkt worden in bijvoorbeeld een muffin of een cheesecake. De mogelijkheden zijn ongekend!
matcha poeder*.
*van biologische teelt.
-
GezondHet is de eerste keer dat ik heb kocht. Ik probeerde het nog maar 1 keer. Met een beetje citroensap erbij is het minder bitter.
-
Niet mijn smaakOngetwijfeld een kwaliteitsproduct, maar persoonlijk vind ik het niet lekker.
-
LekkerNieuwe ervaring, jammer dat er niet echt hoe te gebruiken bij op staat, heb me enorm ingelezen op internet en ik vind deze matcha echt lekker
-
Lekkere matchaLekker, maar bitterder dan de Japanse versie.
Mijn voorkeur gaat naar de Japanse eerlijk gezegd, maar deze is een goed alternatief. -
benieuwd om hiermee te bakkennog niet uitgeprobeerd maar ziet er goed uit om te verwerken in gebak en desserts