93% van 100
9.3 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Klantenservice
+31(0)85-7731163
Verdikkingsmiddel

Verdikkingsmiddel

Verdikkingsmiddelen of emulgatoren worden gebruikt voor het binden of textuur geven van sauzen, soepen, dressings, ijs en dranken. Hier vind je verschillende soorten gom welke dienen als natuurlijke verdikkingsmiddelen. Het betreft 100% zuivere gom zonder verdere toevoegingen.

per pagina
6 producten
Agar Agar van Terrasana
Bio
Terrasana Agar Agar poeder (Biologische) 50 gram
Terrasana
Waardering:
93% of 100
6,99
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
Bio
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
De Notenshop
Waardering:
100% of 100

Vanaf 12,95

Johannesbroodpitmeel (Biologische)
Johannesbroodpitmeel (Biologische)
120 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
12,95
 107,92/kg
10000 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
999,99
 100,00/kg
Xanthaangom
Nieuw
Xanthaangom 100 gram
De Notenshop
2,25
Agar agar
Nieuw
Agar Agar 100 gram
De Notenshop
4,50
Stevia Gelei Kristal (215 gram)
Greensweet Stevia
Waardering:
100% of 100
8,49
Xanthaangom
De Notenshop
Waardering:
92% of 100

Vanaf 11,95

Niet op voorraad
Xanthaangom
Xanthaangom
800 gram BV
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
11,95
 14,94/kg
25000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
Geef een seintje
319,95
 12,80/kg
per pagina
6 producten

Wat is gom? 

Gom is een verdikkingsmiddel of emulgator wat wordt gebruikt voor het binden van bijvoorbeeld soepen en sauzen. Maar gom kan ook gebruikt worden als bindmiddel voor cosmetica. Door zijn unieke eigenschappen neemt het vocht op, houdt het luchtbelletjes vast en bindt het. Gom is een natuurlijk koolhydraat dat in verschillende soorten verkrijgbaar is. Zo bestaat ons assortiment uit bijvoorbeeld Arabische gomen xanthaangom.

Gom gebruiken 

Wanneer je gom gaat verwerken in voedsel is het van belang dat er maar heel weinig van gebruikt wordt. Een fijn voordeel hiervan is dat je erg lang met een verpakking kan doen. Je kan er maanden mee vooruit. Met bijvoorbeeld een kwart theelepel xanthaangom kan je al bijna een halve liter water verdikken.