
Gevriesdroogde framboos heel
Gevriesdroogde frambozen, heerlijk als snack en ideaal om te verwerken door bakrecepten, het ontbijt en veel meer!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Conservering met behoud van smaak
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij smaak en kleur zo veel mogelijk behouden blijven. De frambozen worden eerst ingevroren bij -50 tot -80°C, waarbij al het vocht in de vruchten bevriest. Vervolgens wordt het water uit de frambozen verwijderd terwijl ze bevroren blijven, en daarna worden de frambozen in een vacuümruimte langzaam verhit.
Gevriesdroogde frambozen verwerken
Zodra de frambozen gevriesdroogd zijn worden ze heerlijk luchtig, knapperig en super licht van gewicht. Hierdoor is het een erg gemakkelijke en vooral lekkere snack om mee te nemen. Ook is gedroogd fruit ideaal om te verwerken in bakgerechten, door het ontbijt en in bijvoorbeeld chocolade. Uiteraard kun je de gevriesdroogde frambozen op iedere creatieve manier verwerken, smullen maar!
gevriesdroogde framboos.
-
Lekkere frambozenDe fris zurige smaak van frambozen, kleur ietsje minder vibrant dan de aardbeien schijfjes maar zeker ook mooi kleur
-
LekkerLekker tussendoortje of voor in de yoghurt
-
Goede kwaliteitGoede kwaliteit van gevriesdroogd fruit
-
Zoetzure frambozenZe zijn heerlijk en echt mooi kwa kleur. Wellicht te gebruiken als kleurstof voor een gerecht.
-
Een nieuwe manier om een framboos te eten!Ik vind ze ideaal om gebak of een yoghurtbowl mee af te werken. Ze bewaren ook goed.










